Szelemenek

Elsőrangú szelemen az egyik legnagyobb angol gyártótól

A szelemenek gyártása az Ayshire Ltd műhelyeiben történik, ahol az évszázados tapasztalat a legkorszerűbb technológiával párosul. Az elemek tökéletes precizitással, a vevői igényekhez szabva készülnek.

SBE-Zeta
ZETA
ZETA II
ZED
C-profil
Swagebeam
Eresz és egyedi profilok

A szelemen rendelésének menete

Az Ön által kért projektre szabott árajánlatot 1-2 napon belül elküldjük. Ennek elfogadását követően elkészítjük a gyártási tervet, amelynek jóváhagyása után megkezdődik a gyártás. A kész szelemeneket a megadott határidőre – általában két héten belül – szállítjuk ki. A szállítást kérheti saját műhelyébe vagy az építés helyszínére.

Termékeink nem igényelnek semmilyen utólagos munkát: minden szelemen horganyzott, furatolt és szerelésre kész, a szükséges kiegészítőkkel ( távtartó, tartóbak, gerincmerevítő, diagonal stb. ). Önnek már csak a csavarokra és az alátétekre van szüksége, hogy elkezdődhessen a szerelés. Az egyes szelemenek egyedi jelölést kapnak, hogy még egyszerűbb legyen a szerelés. Már egyetlen pillantással felmérheti, hogy az adott darab hová való. Minden tőlünk rendelt szelemen horganyzott, évtizedekig korrózióálló. A hidegen hengerelt acél tartós alapanyag, amelynek alakváltozása nagy terhelésnél sem számottevő.