Eresz és egyedi profilok

Egyedi profilok

Az Ön által elképzelt, tervezett egyedi profilokat tudunk gyártani 12 m hosszúságig.

Ereszprofil

Az ereszprofilok gazdaságos megoldást kínálnak, egyesítik a tető és a falszelement. Tipusméretben 20°-os tetőhajlásig, magasság ZETA 150-es től ZETA II-285 ig, szélesség 105 mm-től 160 mm-ig kerül gyártásra. Anyagminőség megegyezik a ZETA, ZETA II, C és Swagebeamprofilokéval. Gyártási hossz: max. 12 m

Keresztmetszet

Profilméretek

Profilformák

A profil alakja igazodik a tervezett szerkezethez. Itt megtalálhatóak a kívánt alakú profilok statikai adatai. Válassza ki a szükséges profilmagasságot és a közelítőleg megfelelő falszelemen mélységét. Amennyiben a kereset profilt nem találja, jelezze felénk, hogy egy alternatív megoldást kínálhassunk..

Furatképek

A gerincen választhatóan középen egy vagy két sorban lehetséges. A felső ill. alsó öveken egy sorban középen furatozhatók a profilok. A furatok 18 mm vagy 14 mm átmérővel készülnek. A minimális távolság a profil szélétől 25 mm. Speciális furatképek ill. formák kívánságra lehetségesek.

Darabolás és gyártás

Ereszprofilok és más egyedi profilok gyártása modern hidraulikus présgéppel készülnek. A maximális gyártási hossz 12 m. A gyártáshoz rendelkezésre álló méretek az alábbi táblázatból kiolvashatóak. Az alapanyag horganyzot tekercsben / Coil / kerülnek feldolgozásra, minőségük megegyezik a szelemenekével. Kivétel a 4 mm alapanyag, 6 m hosszban, mely táblalemez.

Egyedi elemek

Az alábbi képek mutatnak néhány példát. Amennyiben Önnek egy egyedi elemre van szüksége és itt nem találta meg kérem forduljon bizalommal irodánkhoz.

Zargen

Kupolakeret

Hutprofile

Egyediprofil

Sondertraufen

Ereszprofil

Rinnen

Csatorna

"Eaves Beam" profil

Ez a görgőzött befelé nyitott profil egy további lehetőséget kínál mint ereszprofil. Tipusméretben 15°-os tetőhajlásig, magasság 160 mm és 240 mm, Falvastagság 2,0 mm, 2,5 mm és 3,2 mm. Az övszélesség 90 mm. Gyártási hossz: max. 13,5 m.

Eaves Beam szelemen profil
Eaves Beam szelemen profil 2